Restaurants die deelnemen aan Bourgondisch

's-Hertogenbosch

Bourgondisch ‘s-Hertogenbosch is een jaarlijks terugkerend culinair event in hartje Den Bosch en is vrij toegankelijk op vrijdag, zaterdag en zondag 13, 14 en 15 september.

Noble

VERLEIDING op topniveau volgens het concept van shared dining. Edwin Kats liet zich inspireren door Aziatische tradities waar diverse smaken in willekeurige volgorde al eeuwen worden geserveerd.

Wilhelminaplein 1, 5211 CG  ’s-Hertogenbosch

T 073 613 23 31 | www.restaurantnoble.nl

Restaurant le VIN ‘x

VERLEIDING Midden in het bruisende hart van ‘s Hertogenbosch zit het leuke restaurant le VIN ‘x, waar elke dag met liefde, aandacht en kennis gewerkt wordt. Zodat ze u, elke hap opnieuw, kunnen verrassen met speelse, spannende en verrassende combinaties. Zowel op het bord als in het glas. Geniet!

Verwerstraat 18, 5211 HW ‘s-Hertogenbosch
T +31(0)73 303 0287 | www.restaurantlevinx.nl

Bar Boas

VERLEIDING is goed eten en drinken samen met plezier en een onstpannen sfeer. Reis door een kaart met smaakvolle gerechten.

Parade 2, 5211 KL ‘s-Hertogenbosch
T  073 785 0871 | www.barboas.nl

Vigor

VERLEIDING is genieten bij Vigor in een warme ongedwongen sfeer van puurheid en verfijning tot in de kleinste details. Met intrigerende gerechten en gastvrijheid die je raakt. Recht in het hart.

“Every family has a story… Welcome to ours…”

Raadhuisstraat 1, 5261 EH Vught
T 073 792 0000 | www.restaurantvigor.nl

CÔTE Bar Bistro

VERLEIDING: Een Parijse Bar Bistro 2.0″ Mooie gerechten, uit de Franse keuken. Hier en daar klassiek gehouden, met vaak een eigentijdse draai. Zo ook met het interieur, modern en van nu, maar duidelijk te herleiden naar de klassieke Parijse Bar & Bistro. Een combinatie van een hapje en een drankje. Veel actie en beleving in de zaak, verschillende manieren van borrelen en dineren. Hoog zitten, laag zitten, aan tafel of aan de bar. Diverse keuken, voor ieder wat wils en dat nog zeer betaalbaar. We zijn de gehele dag geopend en in het weekend ook voor ontbijt. 

KORTE PUTSTRAAT 4, 5211 KP, ’S-HERTOGENBOSCH 
T 073 303 57 89 | www.cote.nu

Restaurant ’t Misverstant

VERLEIDING met de V van Vught en van Verwennen! Bij restaurant ‘t Misverstant gebeurt dat met de mooiste ingrediënten, toewijding en heel veel vakmanschap. Alles wat hier uit de keuken komt is vers en in eigen huis bereid. U vindt ‘t Misverstant op de grens van ‘s-Hertogenbosch en Vught in een heerlijke groene omgeving met voldoende parkeergelegenheid.

KAMPDIJKLAAN 80, 5263 CK, VUGHT
T 073 610 33 55 | www.misverstant.nl

Barrique voorTRUFFELijk

VERLEIDING is al proevend, een reis rond de wereld maken maar dan gewoon in ‘s-Hertogenbosch. Zeldzaam, verborgen, donker, geurig, kostbaar en volgens sommigen een ware afrodisiacum. De truffel doet dromen. Vanuit gastronomisch oogpunt moet benadrukt worden dat de truffel geen middel is dat dient voor de statusverhoging van gerechten; de truffel is geen accessoire. Het is aan de professional of hobby kok om de truffel zo te serveren dat hij zijn hele potentieel kan uiten.

VUGHTERSTRAAT 27, 5211 EW, ’S-HERTOGENBOSCH
T073 614 12 31 | www.denbosch.barrique.nl

Breton surplace

VERLEIDING smaakt naar meer, zeker als het ons doet denken aan Bretonse heerlijkheden. Vanuit onze open keuken serveert Breton gerechten in voorgerecht porties. Tijdens de lunch staan er ook broodjes, wraps en salades op het menu. Bon apetit! 

KORTE PUTSTRAAT 26, 5211 KP, ’S-HERTOGENBOSCH 
T 073 513 47 05 | www.brasserijbreton.nl

De Laat Coffee

VERLEIDING: Wij laten in ons familiebedrijf kennis en ervaring samenkomen om onze klanten te voorzien van kwaliteitskoffie. Persoonlijk contact en goede service vinden wij belangrijk. Wij zijn elke dag met veel plezier bezig om de beste koffiebonen uit de wereld naar hier te halen, de juiste blends samen te stellen met als uitgangspunt vers gebrande koffie bij onze klanten. Omdat het bij koffie om smaak gaat.
Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk het schenken van goede koffie is. Maar ook wat daar allemaal bij komt kijken.

Wij nemen u daarbij zoveel mogelijk uit handen. Met als doel elke keer weer een heerlijke kop koffie. Koffie waar mensen voor terug komen

LOOIER 4, 5253 RA, NIEUWKUIJK

T 073 203 22 52 | www.delaatcoffee.nl

PEP Horeca aan de Parade

VERLEIDING ‘in je glas’ wordt zoals altijd verzorgd door de Horeca aan de Parade.

Hoofdsponsoren

Sponsor logo Sligro
Sponsor logo Swinckels

Over Bourgondisch

's-Hertogenbosch

Bourgondisch ’s-Hertogenbosch is een jaarlijks terugkerend culinair evenement dat in 2024 voor de 35e keer georganiseerd wordt. Lokale restaurants presenteren zich in sfeervolle paviljoens. Daarnaast programmeert de organisatie ook muziek, entertainment en een kinderprogramma.